Birleşmiş Milletler İş İlanı Hk.

Dünyanın en az gelişmiş 46 ülkesinde sürdürülebilir kalkınma için bilim, teknoloji ve yeniliğin katkısını artırmaya adanmış küresel bir kuruluş olan Birleşmiş Milletler En Az Gelişmiş Ülkeler Teknoloji Bankası aşağıdaki profillere sahip iki ulusal profesyonel görevli ilanına çıkmıştır.

Ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

Associate Programme Management Officer (Research and TNAs)

Associate Programme Management Officer (Technology Officer)

Son Başvuru Tarihi: 3 Kasım 2022

Not 1: Bu iki pozisyon için İktisat, İşletme veya Uluslararası İlişkiler vb. alanlarda master derecesi ve 2 yıllık proje/program yönetimi, araştırma ve politika analizi beklenmekte olup, 2 yıllık bahsedilen iş deneyimleri ile beraber lisans derecesi de kabul edilebilir görülmektedir.

Not 2: Teknoloji Bankası, 2016 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kurulmuş olup, Türkiye merkezi Gebze ilindedir.