2021-2022 Oryantasyon Programı

İktisat Bölümü olarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı oryantasyon programımızı fakültemiz Cemil Meriç Konferans Salonu’nda gerçekleştirdik.

Oryantasyon programı fakülte dekan yardımcımız Doç. Dr. Hüsnü Levent DALYANCI’nın selamlama konuşmasıyla başladı. Sonrasında İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ kariyer planlama kapsamında konuşmasını gerçekleştirdi. Devam eden bölümde üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU yurt dışı öğrenim programları hakkında sunumunu gerçekleştirirken, fakültemiz Öğrenci İşleri biriminden Gamze Nur HASTOPRAKCILAR idari işleyiş hakkında bilgi verdi. Oryantasyon programımız bölümümüz Arş. Gör. Muhlis Selman SAĞLAM’ın Bologna Süreci ve Kalite Güvence Sistemi hakkında sunumu ve soru cevap bölümüyle sona erdi.