Proje Hazırlama Semineri Gerçekleştirildi

İktisat bölümü olarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı güz döneminin ilk seminerini gerçekleştirdik.

20 Ekim Çarşamba günü saat 20:00’da gerçekleşen “Proje Hazırlama Semineri” kapsamında Hasan Kalyoncu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim Çütçü ve aynı üniversitenin Kalyoncu İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü M. Cengiz Helvacıkara’yı misafir ettik.

Yaklaşık 2,5 saat süren ve interaktif bir şekilde gerçekleşen eğitimde hocalarımız TÜBİTAK ve Avrupa Birliği Projeleri yazımıyla ilgili önemli ve köşe taşı niteliğinde bilgileri katılımcılarla örnekler eşliğinde paylaştı. Akademik Gelişim Seminerleri serimizde 2. seminerimiz 27 Ekim Çarşamba günü “SSCI İndeksli Dergilerde Yayın Semineri” başlığıyla gerçekleşecek.